Gravidfoto

2021

Corona - Covid 19 - information


Jag erbjuder gravidfotografering under förutsättning att du som är gravid har med dig någon som kan hjälpa till med all fysisk kontakt, påklädning med mera och att ni kan ta er till fotoplatsen med egen bil .


Själva fotograferandet  görs på så långt håll att  smitta inte kan ske.


Gravidfotografering Gravidfotografering i Norrköping.

gravidfoto norrköping
gravidfoto
gravidfotografering norrköping

Ett livets mirakel


Att vara gravid kan vara allt från en fantastisk resa till en oerhört jobbig resa och allt däremellan. Vissa glider igenom och mår hur bra som helst medan andra plågas av diverse krämpor som illamående, foglossning med mera. Men oavsett hur just Din resa ser ut så är den här tiden i ditt liv omvälvande för både kropp och själ och något som du aldrig kommmer att kunna gå oberörd igenom.


Det är något fantastiskt med en gravid kvinna och det är något alldeles speciellt att föreviga denna tid med en fotografering som inte bara resulterar i vackra bilder utan även i en minnesvärd upplevelse . En upplevelse där fokus ligger på dig och ditt ofödda barn som bidar sin tid skyddad inuti din kropp.

gravidfotografering Norrköping

Gravidfotografering

En upplevelse


Att under en fotografering få klä sig i vackra kläder, som framhäver och bejakar den växande magen i en vacker utomhusmiljö är både roligt och spännande, eller varför inte bara ha sina vanliga kläder i en helt vardaglig situation? Oavsett val av kläder kan det bli hur fint som helst! Jag har ett mindre urval med klänningar som du får låna, du kan se dem här. En upplevelse att minnas med glädje och bilder att glädjas åt år framöver. Kanske  en gåva att ge till sin gravida partner eller kanske ett presentkort på en baybyshower eller bara en härlig present till sig själv. 


Känner du dig obekväm framför kameran? Ja, du är inte ensam, men det här är annorlunda, långt ifrån stela leeden och  stirrande in i kameran. Efter en nervös inledning brukar allt lossna när du känner attt du bara behöver slappna av och följa mina instruktioner när jag med min kamera försöker fånga känslan du har för din graviditet och längtan till det barn du väntar och det brukar bli en rolig och uppsluppen stund. 


När det gäller plats för fotografering så kanske du har ett älsklingsställe där du vill att vi fotar, om inte så åker vi till någon av mina favoritplatser. Där tar vi bilderna som ska föreviga den tid som är den mest omvälvande i en kvinnas liv, ensam eller tillsammans med din partner och eventuellt syskon. Jag bjuder på lite snacks  tillsammans med något bubbligt att dricka (alkoholfritt förstås). Gravidfotografering i Norrköping.

"Så fantastiskt fina bilder! Du fick mig att känna mig så vacker på fotograferingen, där jag bara kunde fokusera på det lilla liv som växte inom mig.

En helt magisk upplevelse."


Sara

Musik: Hannes Agnesund

"Du fick mitt dåliga självförtroende att bli bättre.

Jag behövde nästan inte göra nåt, bara vara där.
Så nöjd med bilderna som blev jättefina."


Sandra

Hur går det till?

Fotosessionen tar ca 2 timmar, beroende på bland annat antal ombyten och om partner/syskon ska vara med. Om syskon ska vara med krävs någon som kan ta hand om dem när jag fotograferar dig.

Jag undviker att fotografera mitt på dagen i solgass då det är hårt ljus som ger hårda skuggor. Bilderna blir vackrare, mjukare när det är lagom mulet. Det finaste ljuset får man under "golden hour" som inträffar vid soligt väder ca 1 -1,5 tim. före solnedgång. Om vädergudarna helt sviker oss så bokar vi om din fotografering.


Du som är mer nyfiken hör av dig till mig, kontaktformulär hittar du längst ned på Startsidan. Då skickar jag mer informationsmaterial som i detalj berättar om vad som händer under en fotografering och vad du bör tänka på innan och under.


Jag  har ett  begränsat antal tider varje månad för fotografering så det kan vara bra att boka tidigt i graviditeten för att garantera dig en tid. Rekommenderad graviditetsvecka är ungefär v 30-36. Små ofödda bebisar bryr sig inte ett dugg om BF-datum utan kommer när de vill så därför bör en inte vänta alltför nära inpå de sista veckorna.

"Ditt lugna sätt fick mig och min dotter att känna oss väldigt avslappnade under hela fotograferingen. 

Vi är dessutom väldigt nöjda med slutreslutatet."

Sofia

GravidfotoNorrköping; Kolmården; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Vikbolandet; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Djurön; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Vikbolandet; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Vikbolandet; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Djurön; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Kolmården; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Kolmården; TuridsFoto.se
GravidfotoNorrköping; Vikbolandet; TuridsFoto.se