Prislista

Mina priser 


I grundpriset nedan ingår en bokningsavgift* som betalas vid bokningen för att garantera din bokade tid. Bokningsavgiften är 1500 kr. Du som beställer både en gravid- och nyföddfotografering får 20% rabatt på den ena fotograferingen plus ett bildspel med bilder från båda fotosessionerna värde 495 kr.


Få 990 kronor i rabatt!

på nedanstående pris om du tillåter att bilder från fotograferingstillfället får användas av mig på min hemsid, sociala medier samt tryckt material.

Grundpris

gravid eller nyfödd


3500 kr alternativt 2510 kr (med rabatten ovan) 


Detta ingår alltid:

7 bilder

Högupplösta jpeg-filer för utskrift (utan logga) och skärmupplösta** jpeg-bilder (med logga)


Bilderna levereras digitalt att ladda ned samt utskrivna  i formatet 10*15 cm med passpartouer som passar ram 15*20 cm. De är utskrivna på matt  fotografiskt papper (Fujicolor Crystal Archive Supreme HD). Fotopapperet har  hög detaljrikedom, god färgåtergivning och lång arkivbeständighet.  


Observera att raw-filerna inte kan köpas.


Detta kan sedan kompletteras med tillvalen nedan.


** Skärmupplösta jpeg-filer är optimerade för digital publicering som exempelvis sociala medier, hemsidor med mera, dessa är lågupplösta och passar inte för utskrift.

Tillval


På grund pandemin så har flera av mina produktvval försvunnit, och på grund av leverantörsbyte har jag även  måst justera prislistan. Jag har ännu inte hittat ersättningsprodukter till allt men letar vidare.

Extra digitala bilder

500 kr för första bilden.

300 kr från bild nr 2 och uppåt.


Om du önskar extrabilderna utskrivna (10*15 cm) och levererade med passpartout tillkommer 99 kr per bild.

Usb-minne 300 kr.

Bilderna levererade på ett fint usb-minne.

Bildspel  495 kr

av dina utvalda bilder i m4v-format.


Musik: Hannes Agnesund

Utskrift  Fine art-papper 30*40 cm
395 kr

din utvalda bild får du utskriven på arkivbeständigt och högkvalitativt papper med passpartout. Passar i ram 40*50 cm.


*Om du beställer mer än 1 utskrift är priset 320 kr styck.

Utskrift arkivbeständigt fotopapper

Hahnemühle Studio lustre

Utskrift canvastavla 30*40  cm
795kr *

din bild utskriven på canvasduk monterad på kilram. Att hänga direkt på väggen eller ställa på en tavellist.Monterade utskrifter 30*40 cm
895 kr

Din utvalda bild utskriven på högkvalitativt fotopapper som är arkivbeständigt och monterad på 5 mm tjock kapaskiva.


Kan ställas som den är på exempelvis tavellist eller hängas.

Utskrift fotopapper monterad på kartong

Hahnemühle Hemp-konstpapper.

Fotoalbum  2 995 kr

Ett lyxigt fotoalbum 28*28 cm med tygklädda pärmar, tjocka blad med pärlemorskimrande matta blad eller blad med högblank yta. 


Pappret är behandlat så det bättre står emot fingeravtryck. Tryckt med "lay-flat" teknik på högkvalitativt fotopapper. Levereras i elegant svart presentkartong med magnetlås.


Perfekt för dig som fotat både gravid och nyfödd. Då minsta antal sidor i albumet är 24 stycken, så tillkommer några sidor som måste fyllas med  text, kanske några vackra dikter? Eller några ord du själv skriver till som minne till er. I grundpriset ingår ju 7 bilder per fotografering = 14 bilder och då bjuder jag på 4 extra bilder till albumet men dessa fyra extrabilder fås bara i själva albumet.Måste ses!

 

Musik: Hannes Agnesund

Resekostnader mer än 5 mil utanför Norrköping 40 kronor /mil räknat från femte milen.


Vid köp av både en gravid och nyföddfotografering erhålls 20% i rabatt på ett grundpaket samt ett bildspel från båda sessionerna.


Betalningen ska ha kommit mig tillhanda via swish eller faktura innan digitala bilder och utskrifter/produkter levereras.


Timpris : 500 kronor. (Vid exempelvis önskemål om mer avancerad bildredigering. (se Villkor).*Bokningsavgiften återbetlalas ej utan giltig anledning, (se Villkor).
Gravid- och nyföddfotografering

Reservation mot framtida prishöjningaar