Nyföddfoto

Corona - Covid 19 - information

Under dessa osäkra "virus"-tiden så  tar jag inga fotograferingar av nyfödda.


Jag kan inte riskera att smitta ditt barn när jag hanterar den lille under fotosessionen.


Du som väntar barn till hösten får gärna boka en tid men med reservation för det kan bli förändringar beroende på Corona-läget.  


Nyföddfotografering Gravidfotografering i Norrköping.

nyföddfotografering norrköping
nyföddfotografering norrköping
nyföddfotografering
nyföddfotografering norrköping

Ett nytt liv


Detta livets mirakel, ett litet litet  liv som kommer att ta den största platsen i ditt.


Att få förmånen att fotografera en nyfödd är ren och skär magi. Bilder från den här tiden blir ovärderliga skatter att glädjas över år efter år.  En gåva till dig själv, eller varför inte en gåva i form av ett presentkort att ge bort på exempelvis en babyshower.


En fotografering under barnets två första levnadsveckor blir verkligen ett minne och bilderna som tas under detta korta tidsintervall blir helt annorlunda mot de bilder som tas längre fram med en mer medveten vakenhet. Även bilder med en vaken nyfödd blir fantastiska med den där blicken som känns i hela magen och som verkar innehålla hela universums vishet.

nyföddfotografering Norrköping

Vi träffas hos mig, fotorummet står redo och bara väntar, varmt och välkomnande med ljud från "babyshushern" för att få bebisen i så djup sömn som möjligt.  Möjlighet finns att mata/amma och byta på den nyfödda i väntan på att hen blir så trött som möjligt, tids nog kommer John Blund.  Fotograferingen bör ske någonstans i spannet mellan dag 5 och dag 15, endast under denna tid har bebisen störst möjlighet att  falla i så djup sömn att man kan ändra poser utan att hen vaknar.  

Jättefina bilder i jättesöta poser på bebisen. Väldigt trevligt bemötande. Supernöjd med allt!


Sandra

Nyföddfotografering är speciell, allt sker på den lilles villkor. Under fotograferingen finns bara en prio för mig och det är ert barns säkerhet och välbefinnande. Även om den lille kan knorra lite när jag ändrar från en pose till en annan så gör jag ingenting som skulle kunna uttsätta barnets nacke och leder för påfrestning eller annat obehag.   Jag hanterar alltid den lille mycket varsamt. Detta innebär att även om du har önskemål om en viss pose så kan jag aldrig garantera att det lyckas, här hänger allt på den lille och ibland får man acceptera att "det blir som det blir". Man tvingar aldrig in en så här liten i en pose, man hanterar nyfödda med varsamma händer och med den största respekt med vilket man brukar komma långt.


Om du önskar att syskon ska vara med på någon bild så föreslår jag att de bilderna tas på slutet av sessionen så att bilderna på den nyfödde är säkrade. Syskonfotografering kan man göra senare men en nyföddfotografering måste göras under en så begränsad tid att bilder på just den nyfödde bör prioriteras.


Du väljer själv om du vill ha med egna kläder eller låna.  De kläder som finns att låna hittar du här.


Du som vill veta mer kan höra av dig till mig, kontaktformulär hittar du längst ned på  Startsidan så skickar jag dig mer informationsmaterial som i detalj berättar om vad som händer under en  fotografering och vad du bör tänka på innan och under.


Jag  har ett  begränsat antal tider varje månad för fotografering så det kan vara bra att boka tidigt i graviditeten för garantera dig en tid. Dessa små raringar struntar helt  i tiden för BF så därför behöver jag boka upp några reservtider, vilket gör att tiderna går åt fort. Du som även bokar  en gravidfotografeing får 20% rabatt på det billigaste paketet plus ett bildspel med bilder från båda fotosessionerna."Wow Wow Wow

Bilderna du tog på mitt lilla hjärta, så himla fantastiska."


Sara


nyföddfotografering_norrköping
nyföddfotografering_norrköping
nyföddfotografering_norrköping
nyföddfotografering_norrköping
nyföddfotografering_norrköping
nyföddfotografering-norrköping
nyföddfotografering-norrköping
nyföddfotografering-norrköping


Copyright ©2020 TuridsFoto / Memory of life, created with love, all Rights Reserved.


Copyright ©2020 TuridsFoto / Minnen av livet, skapat med kärlek, alla rättigheter förbehålles.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera