Nyföddfoto

Nyföddfotografering

Ett nytt liv


Detta livets mirakel, ett litet litet  liv som kommer att ta den största platsen i ditt.


Att få förmånen att fotografera en nyfödd är ren och skär magi. Bilder från den här tiden blir ovärderliga skatter att glädjas över år efter år.  En gåva till dig själv, eller varför inte en gåva i form av ett presentkort att ge bort på exempelvis en babyshower.


En fotografering under barnets två första levnadsveckor blir verkligen ett minne och bilderna som tas under detta korta tidsintervall blir helt annorlunda mot de bilder som tas längre fram med en mer medveten vakenhet. Även bilder med en vaken nyfödd blir fantastiska med den där blicken som känns i hela magen och som verkar innehålla hela universums vishet.

Vi träffas hos mig, fotorummet står redo och bara väntar, varmt och välkomnande med ljud från "babyshushern" för att få bebisen i så djup sömn som möjligt.  Möjlighet finns att mata/amma och byta på den nyfödda i väntan på att hen blir så trött som möjligt, tids nog kommer John Blund.  Fotograferingen bör ske någonstans i spannet mellan dag 5 och dag 15, endast under denna tid har bebisen störst möjlighet att  falla i så djup sömn att man kan ändra poser utan att hen vaknar.  

Jättefina bilder i jättesöta poser på bebisen. Väldigt trevligt bemötande. Supernöjd med allt!


Sandra

Nyföddfotografering är speciell, allt sker på den lilles villkor. Under fotograferingen finns bara en prio för mig och det är ert barns säkerhet och välbefinnande. Även om den lille kan knorra lite när jag ändrar från en pose till en annan så gör jag ingenting som skulle kunna uttsätta barnets nacke och leder för påfrestning eller annat obehag.   Jag hanterar alltid den lille mycket varsamt. Detta innebär att även om du har önskemål om en viss pose så kan jag aldrig garantera att det lyckas, här hänger allt på den lille och ibland får man acceptera att "det blir som det blir". Man tvingar aldrig in en så här liten i en pose, man hanterar nyfödda med varsamma händer och med den största respekt med vilket man brukar komma långt.


Om du önskar att syskon ska vara med på någon bild så föreslår jag att de bilderna tas på slutet av sessionen så att bilderna på den nyfödde är säkrade. Syskonfotografering kan man göra senare men en nyföddfotografering måste göras under en så begränsad tid att bilder på just den nyfödde bör prioriteras.


Du väljer själv om du vill ha med egna kläder eller låna.  De kläder som finns att låna hittar du här.


Jag tar inte bilder på nakna rumpor,  hur rart jag än tycker att det är med en bar rumpa så vill jag inte att sådana bilder hamnar på nätet, man vet aldrig hur den sprids och det berör mig illa. Sen vet jag också att en nakenbild på byrån eller vardagsrumsväggen kanske inte alltid är så uppskattad av modellen i fråga under känsliga åldrar längre fram.  MEN det behöver inte vara helnaket för att vara både vackert och magiskt, blöjan döljer man under olika draperingstyger, byxor, kjolar eller liknande. 


Du som vill veta mer kan höra av dig till mig, kontaktformulär hittar du längst ned på  Startsidan så skickar jag dig mer informationsmaterial som i detalj berättar om vad som händer under en  fotografering och vad du bör tänka på innan och under.


Jag  har ett  begränsat antal tider varje månad för fotografering så det kan vara bra att boka tidigt i graviditeten för garantera dig en tid. Dessa små raringar struntar helt  i tiden för BF så därför behöver jag boka upp några reservtider, vilket gör att tiderna går åt fort. Du som även bokar  en gravidfotografeing får 20% i rabatt på det billigaste paketet och en superfin present till ett värde av  ca 900 kronor."Wow Wow Wow

Bilderna du tog på mitt lilla hjärta, så himla fantastiska."


Sara


_5D_8618
_5D_9696
_mittval_5D_8775
_5D_9655
_5D_8761
_5D_9633
_5D_8776
_5D_9661


Copyright © 2019 TuridsFoto / Memory of live, created with love, all Rights Reserved.


Copyright © 2019 TuridsFoto / Minnen av livet, skapat med kärlek, alla rättigheter förbehålles.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera